Η Μαντόνα επισκέφτηκε το "σπίτι" του Μήτρογλου!

Η Μαντόνα βρίσκεται στην Πορτογαλία και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μία επίσκεψη στο ποδοσφαιρικό σπίτι του Κώστα Μήτρογλου. Διαβάστε τι έγραψε για την Μπενφίκα (PHOTO).

Αν είσαι Πορτογάλος, υποστηρίζεις την Μπενφίκα και σου αρέσει η Μαντόνα, ε τότε αυτές τις ώρες πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένος.

Και αυτό γιατί η "βασίλισσα της ποπ" επισκέφτηκε την Πορτογαλία και ένα από τα μέρη που επέλεξε να δει ήταν τo "Estádio da Luz", την ιστορική έδρα της Μπενφίκα. με την 58χρονη τραγουδίστρια και στιχουργό να ανεβάζει μάλιστα φωτογραφία από τις εξέδρες, στους λογαριασμούς της στα social media, με το εξής μήνυμα:

 

"Δοξασμένη! Λισσαβώνα πέρασα τόσο καλά! Ανυπομονώ να επιστρέψω κάποια ημέρα και να ξεκλειδώσω όλα τα μυστικά σου". Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και η επίσημη Μπενφίκα σχολιάζοντας: "Μετά από τόσα χρόνια καριέρας η Μαντόνα βρέθηκε στην καλύτερη σκηνή στον κόσμο".

Glorioso! Lisbon I had so much Fun! I cant wait to come back one day and unlock all of your secrets.

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Μαντόνα είχε ανεβάσει φωτογραφία με δύο παιδιά που φορούσαν τη φανέλα της Μπενφίκα κάνοντας το εξής σχόλιο: "Εκεί που αρχίζει  η ζωή".

Where Life Begins............⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️♥️♥️@slbenfica

A post shared by Madonna (@madonna) on

Photo Credits: Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!