Ο Φερναντο Σάντος το έκανε και αυτό: ντύθηκε Άγιος Βασίλης!

Πριν λίγους χάρισε στους συμπατριώτες του το Euro 2016 παίζοντας το ρόλο του Άγιου Βασίλη. Τώρα ο Φερνάντο Σάντος φόρεσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ τη στολη και μοίρασε δώρα (video).

Αν ψάχνετε ένα άτομο που έχει μόνο φίλους και ούτε έναν εχθρό στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή, τότε αυτός μπορεί να είναι μόνο ένας: ο Φερνάντο Σάντος, που το περασμένο καλοκαίρι οδήγησε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, κατακτώντας μαζί της το τρόπαιο του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ε, λοιπόν, μετά το βαρύτιμο τρόπαιο που χάρισε στους συμπατριώτες του ως... Άγιος Βασίλης πριν λίγους μήνες, ο άλλοτε τεχνικός των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αποφάσισε να φορέσει την ερυθρόλευκη στολή και να υποδυθεί τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, μοιράζοντας δώρα στους ανθρώπους της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Μην έχετε καμία αμφιβολία για το καλύτερο δώρο που έδωσε σε όλους. Αυτό ήταν το τρόπαιο του Euro! Δείτε το απολαυστικό video...

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...