Μαζί σε ρόλο έκπληξη Μάρκο Σίλβα και Μπέντο

Το κρατικό κανάλι της Πορτογαλίας έκλεισε συμφωνία με τους δυο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού, αλλά και ποδοσφαιριστή που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό! Διαβάστε ποιος θα είναι ο ρόλος τους.

Η Πορτογαλία ως κάτοχος του Euro 2016 θα συμμετέχει στο Confederations Cup της Ρωσίας μαζί με την Γερμανία που πήρε το Μουντιάλ, ως εκπρόσωποι από την Ευρώπη. Εκεί θα βρουν τις: Ρωσία, Αυστραλία, Χιλή, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία και το Καμερούν.

Πάντως το κρατικό κανάλι της Πορτογαλίας έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη από το κοινό της, καθώς ήρθε σε συμφωνία με κορυφαίους προπονητές και παλαίμαχος ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν το γεγονός.

Στη λίστα έχουμε και γνώριμα ονόματα από την παρουσία τους στην Ελλάδα. Αναφερόμαστε στους Μάρκο Σίλβα, Πάουλο Μέντο και τον Έλντερ Πόστιγκα.

Το τουρνουά κάνει σέντρα στις 17 Ιουνίου και σε αυτό συμμετέχει ο Ολιβιέ Μπουμάλ!

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!