Ο Λένιν θα μπορούσε να απειλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανήμερα της γενέθλιας ημέρας του ηγέτη της Ρωσικής Επανάστασης, η ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε, αγωνίστηκε με μια φανέλα που αν κυκλοφορούσε διαδικτυακά, το πιθανότερο είναι πως θα έκανε ρεκόρ πωλήσεων.

Ο Λένιν θα μπορούσε να απειλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Στα 705 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας βρίσκεται η πόλη Ulyanovsk. Ελληνικά Ουλιάνοφσκ. Στην πραγματικότητα, Σιμπίρσκ που πήρε μετονομάστηκε σε Ουλιάνοφσκ, το 1924, προς τιμήν του θρυλικού 'παιδιού' της, του Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ. Δηλαδή, του Λένιν, που ήταν το ψευδώνυμο του ηγέτη της Ρωσικής Επανάστασης.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, FC Volga Ulyanovsk αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του μεγάλου ηγέτη, στον αγώνα της 22ης Απριλίου -για την τρίτη τη τάξει κατηγορία των ρωσικών πρωταθλημάτων.

Δηλαδή, ανήμερα της γεννήσεως του εμπνευστή της Οκτωβριανής Επανάστασης. Ενώ λοιπόν, το κανονικό χρώμα της εμφάνισης είναι το μπλε, εκείνη την ημέρα οι ποδοσφαιριστές φόρεσαν συλλεκτική μπλούζα.

Για την ιστορία, νίκησαν 1-0 και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην περιφέρεια τους (υπάρχουν πέντε γεωγραφικές περιφέρειες και άρα ισάριθμα πρωταθλήματα).

Όπως έγραψε το Humba, αν κυκλοφορούσε αυτή η φανέλα διαδικτυακά, ενδεχομένως να 'χε κάνει ρεκόρ πωλήσεων.

Photo: ФК Волга Ульяновск

News 24/7

24MEDIA NETWORK