"Βόμβα" μεγατόνων με Ιμπραχίμοβιτς η Ζενίτ!

Λίγο μετά την πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία, η Ζενίτ έριξε μία ακόμα μεγαλύτερη "βόμβα" ανακοινώνοντας μέσω των social media την έλευση Ιμπραχίμοβιτς!

"Βόμβα" μεγατόνων με Ιμπραχίμοβιτς η Ζενίτ!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αγγλικό σύλλογο να μην προχωράει στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών όπως είχε δικαίωμα να το κάνει, ωστόσο φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι περιζήτητος σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Από τη στιγμή που μαθεύτηκε πως είναι πλέον ελεύθερος, αν και λαβωμένος μετά τον τραυματισμό του, ουκ ολίγες είναι οι ομάδες που συνδέθηκαν με την απόκτησή του και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ήταν μία εξ αυτών, ωστόσο άλλη ήταν εκείνη που τάραξε τα μεταγραφικά ύδατα!

Αυτή ήταν η Ζενίτ, με τη ρωσική ομάδα, λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση του deal με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, "χτύπησε" μέσω των social media αφού ανέβασε στον λογαριασμό της σε Twitter και Instagram ένα φωτομοντάζ, με τον "Ίμπρα" να φοράει χαρούμενος τη φανέλα της!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έμεινε για λίγα μόνο λεπτά στις επίσημες ιστοσελίδες πριν κατέβει και μένει να δούμε αν επρόκειτο για λάθος ή ο 35χρονος Σουηδός θα ξανασμίξει μετά από εννέα χρόνια με τον Μαντσίνι σε σύλλογο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK