Οι κάφροι τα έσπασαν, η Αστυνομία τους είπε μπράβο

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζουν οι τουαλέτες στο γήπεδο της Σέλτικ μετά την οργισμένη αντίδραση των οπαδών της Ρέιντζερς που δεν μπορούσαν να χωνέψουν τον διασυρμό της αγαπημένης τους ομάδας (φωτογραφίες).

Δεν τελείωσε ήσυχα το ντέρμπι της Σέλτικ με την Ρέιντζερς που βρήκε νικητές τους πρώτους με το εντυπωσιακό 5-1. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ξέσπασαν στις τουαλέτες του "Celtic Park", που έχουν υποστεί ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ.

 

Το απίστευτο στην ιστορία είναι η θέση της Αστυνομίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, έδωσαν... συγχαρητήρια για τη στάση των οπαδών, αφού όπως φαίνεται περίμεναν χειρότερα.

Μάλιστα ο μοναδικός που την πλήρωσε, ήταν ένας 22άχρονος που συνελήφθη γιατί είχε καταναλώσει αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.