Υπέγραψε ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απασχόλησε έντονα τα ελληνικά μίντια, καθώς τ' όνομά του ακούστηκε τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ΑΕΚ σε περίπτωση που έφευγε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα να πανηγυρίζουν διπλά! Τη μία για το πρωτάθλημα και την άλλη επειδή ανανέωσε το συμβόλαιό του...

Το μείζον θέμα του σερβικού κλαμπ λύθηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν και θα συνεχίσουν μαζί.

Τα ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρουν ότι ο Μιλόγεβιτς έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες των Αστέρα μέχρι το 2020 και θα λαμβάνει 400.000 ευρώ το χρόνο.

Επισημαίνουμε ότι ο Μιλόγεβιτς "έπαιξε" έντονα για τον Ολυμπιακό, ενώ ακούστηκε και για την ΑΕΚ σε περίπτωση που έφευγε ο Μανόλο Χιμένεθ. Τώρα, όποιος θέλει τον Σέρβο κόουτς  θα πρέπει να περιμένει ή να... σκάσει το μπάι άουτ

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.