Σιμεόνε: "Στην περιοχή μας αμυνόταν κι ο Αραγονές"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είχε λόγια να εκφραστεί μετά από την απίστευτη επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου, μιλώντας στον ισπανιό Τύπο.

Σιμεόνε: "Στην περιοχή μας αμυνόταν κι ο Αραγονές"

"Είναι καταπληκτικό. Δεν έχω άλλα λόγια. Παλέψαμε, ανταγωνιστήκαμε με ταπεινότητα και κόντρα σε όλα. Γνώριζα ότι οι παίκτες θα κρατούσαν ψηλά τα κεφάλια. Τους γνωρίζω", δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής.

"Είναι συγκλονιστικό, ένα αίσθημα χαράς που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Πρέπει να πω ευχαριστώ στους παίκτες και στον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε, όπως ο Μιγκέλ Άνχελ Χιλ (σ.σ. διευθυντής), ο Ενρίκε Θερέθο (σ.σ. πρόεδρος). Και ο Λουίς Αραγονές, ο οποίος είμαι βέβαιος ότι ήταν στην περιοχή μας και αμυνόταν μαζί μας στο 2ο ημίχρονο".

Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της επιτυχίας, σημείωσε: "Η επιτυχία χτίστηκε στη σκληρή δουλειά. Ποτέ δεν σταματήσαμε. Η ομάδα το κατάλαβε, το έκανε δικό της και η ημέρα αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές στην ιστορία της Ατλέτικο. Το να φεύγεις από τη Βαρκελόνη ως πρωταθλητής είναι πηγή πραγματικής χαράς".

Όσο για τα συναισθήματα μετά από το γκολ του Αλέξις Σάντσες, τόνισε: "Είπαμε στους παίκτες μας να παραμείνουν ψύχραιμοι. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να μεταβιβάσεις σε ένα σύνολο που κάνει καλά τη δουλειά του. Έτσι γυρίζουν τα πράγματα. Το παιχνίδι έγειρε υπέρ μας και στη συνέχεια κάναμε εξαιρετική συλλογική προσπάθεια".

Τέλος, μίλησε και για τη φιέστα στην πλατεία του Ποσειδώνα στη Μαδρίτη: "Δεν μπορώ να περιμένω να τους δω όλους και να δω τη Μαδρίτη ντυμένη στα ερυθρόλευκα. Σήμερα γράψαμε ιστορία, αλλά έχουμε να παίξουμε και το Σάββατο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK