Τον Γκριεζμάν περίμεναν να φύγει και τελικά άλλος την... κάνει με 90 εκατ. ευρώ!

Ο Γκριεζμάν είχε κολλημένο πάνω του το "ταμπελάκι" του... φευγάτου, ωστόσο ισπανικό δημοσίευμα αλλάζει τα δεδομένα, αναφέροντας πως άλλος παίκτης της Ατλέτικο ενδέχεται να φύγει έναντι 90.000.000 ευρώ.

Τον Γκριεζμάν είχαν για... φευγάτο στη Μαδρίτη, αλλά ο Γιαν Όμπλακ ενδέχεται να τον "φάει" στη στροφή, καθώς φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός ψάχνει έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα και η περίπτωση του Όμπλακ της Ατλέτικο παρουσιάζεται να του αρέσει πάρα πολύ!

Οι "Κόκκινοι" μάλιστα δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι 90.000.000 ευρώ προκειμένου να δώσει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε το "ok" για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς αν η Λίβερπουλ πράγματι μπει μ' αυτά τα χρήματα στη διεκδίκηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, τότε δύσκολα η Ατλέτικο θα πει "όχι" σ' αυτή την προσφορά.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!