Παίκτης της Μπαρτσελόνα εύχεται να το πάρει η Γιουβέντους!

Ρεάλ και Γιουβέντους θα δώσουν "μάχη" για την κατάκτηση της κούπας στο εφετινό Champions League κι ένας σταρ της Μπατσελόνα δείχνει ξεκάθαρα προτίμηση στη δεύτερη, εξηγώντας το λόγο.

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για τελικό του Champions League στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ και αποκάλυψε ότι θα υποστηρίξει τη Γιουβέντους κι όχι τη μισητή Ρεάλ για την κατάκτηση της κούπας, εξηγώντας τους λόγους.

«Θα ήθελα να κερδίσει η Γιουβέντους, γιατί εκεί παίζει ο φίλος μας ο Ντάνι Άλβες, αλλά και για να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά ο Μπουφόν.

Θα ήταν επίσης ωραίο να κερδίσει ο Μπουφόν τη 'Χρυσή Μπάλα'. Σίγουρα όμως ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο και την ιστορία και σίγουρα αξίζει και πάλι τη Χρυσή Μπάλα», σχολίασε ο αμυντικός της Μπάρτσα.

Ο Πικέ βρίσκεται συχνά-πυκνά στο στόχαστρο των οπαδών της Ρεάλ κι αυτός είναι ενδεχομένως ακόμη ένας λόγος για να συνεχίσουν να τον έχουν στην... μπούκα.

AP Photo/Antonio Calanni

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.