Προσκύνησαν το "βασιλιά" κι αυτός έκανε ιστορικό ρεκόρ

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα "προσκύνησαν" με τρομερό πανό τον Λιονέλ Μέσι κι εκείνος τους αποζημίωσε με γκολ και ιστορικό ρεκόρ για την καριέρα του. Σε τρομερή κατάσταση ο Αργεντινός εκτός και εντός γηπέδων (PHOTO).

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε τον ερχομό του τρίτου του γιου με γκολ κόντρα στην Τσέλσι. Το συγκεκριμένο τέρμα, όμως, δεν ήταν όποιο κι όποιο για τον ηγέτη της Μπάρτσα, καθώς πρόκειται για το πιο γρήγορο στην καριέρα του.

Πλασάροντας τον Κουρτουά κάτω από τα πόδια στο 3΄της "μάχης", ο Μέσι έφτασε τα 99 γκολ στο Champions League με το 99ο να είναι ιστορικής σημασίας.

Για να μπει βέβαια ο Μέσι στο γήπεδο... φωτιά, έπαιξαν το ρόλο τους και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα που τον υποδέχθηκαν μ' ένα πανό που έγραφε: "Ο Θεός να έχει καλά τον βασιλιά...", κάνοντας έτσι μία παραλλαγή την έκφραση των Βρετανών: "Ο Θεός να έχει καλά τη Βασίλισσα".

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.