Στα άκρα οι σχέσεις Μπαρτσελόνα-Νεϊμάρ: Μήνυση στον Βραζιλιάνο οι Καταλανοί

Τα χρόνια αγάπης μεταξύ Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα φαίνεται πως τελείωσαν, με τις δύο πλευρές πλέον να έρχονται σε σύγκρουση. Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου για τη διοίκηση των Καταλανών έκαναν τους δεύτερους να απαντήσουν με μήνυση ζητώντας πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο έλεγε το γνωστό άσμα και φαίνεται πως το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες με προορισμό το Παρίσι, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε τη ρήτρα των 222.000.000 ευρώ για την απόκτησή του, ωστόσο άνοιξε... πόλεμο με τη διοίκηση της πρώην ομάδας του. Σε δηλώσεις του ο Νεϊμάρ τόνισε ότι έχει μεγάλη αγάπη για τη Μπαρτσελόνα, όμως όχι για τη διοίκησή της.

 

Αυτές οι δηλώσεις όμως δεν έμειναν αναπάντητες. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα απάντησε επίσημα με... μήνυση στον Βραζιλιάνο σταρ. Προχώρησε σε καταγγελία του παίκτη στην ισπανική ομοσπονδία, τη γαλλική ομοσπονδία και τη FIFA για μη τήρηση όρων του συμβολαίου του.

Έτσι, αξιώνει να τους επιστρέψει 8.500.000 ευρώ που έλαβε ως μέρος του πριμ ανανέωσης του συμβολαίου του ως το 2021, ενώ ζητά επίσης χρήματα για ηθική βλάβη. Σε περίπτωση που αυτά τα χρήματα δεν τα πληρώσει ο Νεϊμάρ, τότε η Μπαρτσελόνα ζητά να το κάνει η Παρί. Η υπόθεση πάντως δεν φαίνεται πως θα τελειώσει έτσι απλά...

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".