Πριμ 250.000€ ανά γκολ οι παίκτες της Μπέτις!

Οι παίκτες της Μπέτις είχαν έναν ακόμα λόγο που κυνήγησαν το πέμπτο (95') γκολ στο ντέρμπι με την Μπέτις, παρότι προηγούνταν με 4-3 της Σεβίλλης και αυτός δεν είναι άλλος από το... πριμ.

Ένα από τα τραγούδια που φώναζαν οι παίκτες της Μπέτις στα αποδυτήρια ελάχιστα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Σεβίλλη ήταν και το "που είναι τα λεφτά;".

Νωρίτερα είχαν διαλύσει με 5-3 τους αντιπάλους τους στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" οπότε το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από πανηγυρικό. Δικαιολογημένα λοιπόν ο... μικρός χαμός. Υπήρχε όμως και ένας ακόμα λόγος. 

Οι άνθρωποι της Μπέτις είχαν υποσχεθεί μεγάλο μπόνους στους ποδοσφαιριστές που τελικά ανέρχεται σε 500.000€! Το παράξενο της υπόθεσης όμως είναι πως υπολογίζεται.

Για κάθε γκολ στη διαφορά του σκορ θα έπαιρναν 250.000€. Μέχρι το 94ο λεπτό το σκορ ήταν 4-3, οπότε το πριμ ήταν στα... στάνταρ χρήματα.

Ο Τέγιο όμως έκανε το τελικό 5-3 στο 95ο λεπτό και το πριμ... διπλασιάστηκε.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.