Η τύχη χαμογέλασε στον μικρό πρόσφυγα που κλώτσησε η εικονολήπτρια

Ο μικρός Ζαΐντ που δέχθηκε κλωτσιά από μια εικονολήπτρια στην Ουγγαρία θα μετακομίσει τελικά στη Μαδρίτη όπου θα παίξει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Χετάφε!

Η φωτογραφία της εικονολήπτριας που κλώτσησε ένα μικρό προσφυγόπουλο στην Ουγγαρία έκανε το γύρο του κόσμου.

Λίγες ημέρες αργότερα, η τύχη χαμογέλασε στον μικρό Ζαΐντ. Μια συνέντευξη που παραχώρησε η οικογένειά του στην ισπανική εφημερίδα "El Mundo" αμέσως μετά το συμβάν, στάθηκε αφορμή για να μετακομίσουν στην Ισπανία. Εκεί μάλιστα οι εκπρόσωποι του Σωματείου Προπονητών της Ισπανίας κίνησαν αμέσως τις διαδικασίες προκειμένου ο πατέρας του μικρού να βρει δουλειά ως προπονητής, μιας και στην πατρίδα του ήταν προπονητής ποδοσφαίρου στην Αλ Φοτούβα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Του βρήκαν λοιπόν δουλειά στις ακαδημίες της Χετάφε, ενώ εκεί θα αγωνίζεται και ο μικρός Ζαΐντ, κυνηγώντας το όνειρό του να γίνει σταρ της μπάλας!

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.