Ο Μέσι έκανε αυτό που ουδείς περίμενε και... αποθεώθηκε!

Χάρη σε μία ιδιοφυή σκέψη του Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα ξεκλείδωσε την άμυνα της Αλαβές και άρχισε νικηφόρα στην Primera Division. Ύμνοι για τον Αργεντινό στον καταλανικό Τύπο (VIDEOS).

Ο Μέσι έκανε αυτό που ουδείς περίμενε και... αποθεώθηκε!

Αν έχεις τον Μέσι στην ομάδα σου, τα πράγματα γίνονται αυτομάτως πιο απλά. Αυτό το συνειδητοποίησε για μία ακόμα φορά η Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου στην πρεμιέρα της στη φετινή Primera Division, με την Αλαβές να της βάζει δύσκολα για μία ολόκληρη αγωνιστική ώρα αλλά να βρίσκει τη λύση στον γρίφο της αντίπαλης άμυνας με τον αρχηγό της.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που είχε κερδίσει ο ίδιος και "ξεγέλασε" όλην την Αλαβές: την ώρα που οι παίικτες που σχημάτιζαν το τείχος σηκώθηκαν για να σταματήσουν τη μπάλα, εκείνος εκτέλεσε συρτά το φάουλ, για να περάσει τη μπάλα κάτω από το τείχος και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Βαλβέρδε στο 64'.

FC Barcelona's Lionel Messi, left, kicks a free shoot during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Alaves at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, kicks a free shoot during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Alaves at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το γκολ αυτό (Νο 6.000 στην ιστορία της "Μπάρσα" στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας) έφερε την ηρεμία που αναζητούσαν οι Καταλανοί και στο τελευταίο δεκάλεπτο έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση, με τον Κουτίνιο να γράφει το 2-0 στο 83' και τον Μέσι να "ξαναχτυπά" στο 90' για το τελικό 3-0.

Όπως ήταν μάλιστα αναμενόμενο, το πρώτο γκολ του Μέσι έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τον καταλανικό Τύπο. "Ιδιοφυία Μέσι" είναι ο τίτλος της "Mundo Deportivo" ενώ η "Sport" αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της: "Ω αρχηγέ μου, αρχηγέ μου".

Ο Μέσι έκανε αυτό που ουδείς περίμενε και... αποθεώθηκε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK