Κάθε χρόνο... φευγάτος, αλλά η Ρεάλ τον κάνει "χρυσό"!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επιβραβεύσει τον Καρίμ Μπενζεμά για την προσφορά του στις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα τον "δέσει" με συμβόλαιο που θα σημάνει ότι ο Γαλλοαλγερινός θα μείνει για πάντα στη "Βασίλισσα".

Από το 2009 βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά, όταν η "Βασίλισσα" αποφάσισε να δαπανήσει 35.000.000 ευρώ για να αποκτήσει από τη Λυών.

Ο Γαλλοαλγερινός συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία των "Μερένγκες" τα τελευταία χρόνια με τις τρεις κατακτήσεις Champions League, πρωταθλήματος και άλλων τίτλων.

Έστω κι αν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019, η Ρεάλ σύμφωνα με το Journal du Dimanche, πολύ σύντομα πρόκειται κάνει επέκταση συμβολαίου στον Μπενζεμά για άλλα δύο χρόνια με αυξημένες ετήσιες απολαβές. Εάν ο Καρίμ Μπενζεμά πει το "ναι" τότε μέχρι τα 33 θα είναι παίκτης της "Βασίλισσας".

Με τη φανέλα της Ρεάλ, ο Μπενζεμά μετράει 368 συμμετοχές που έχουν συνοδευτεί από 182 γκολ και 103 ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".