Η Ρεάλ ΔΕΝ πουλάει τον Μοράτα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να βάλει φρένο στις ορέξεις των ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Άλβαρο Μοράτα.

Πρόσφατα η Ρεάλ Μαδρίτης ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιο του Άλβαρο Μοράτα και τον έφερε πίσω από τη Γιουβέντους έναντι 30.000.000 ευρώ. Ο 23χρονος Ισπανός, ο οποίος έχει δει την καριέρα του να εκτοξεύεται τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελούσε στόχο πολλών συλλόγων μεταξύ των οποίων και η Τσέλσι.

Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι "μπλε" φέρονται να κατέθεσαν επίσημη πρόταση 60.000.000 στους "μερένγκες" η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Ο ατζέντης του Μοράτα, Χουάνμα Λόπες, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ρεάλ, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πως ο βασικός επιθετικός της Ισπανίας θεωρείται σημαντικό κομμάτι της ομάδας και επιθυμία είναι να παραμείνει στο σύλλογο, κόβοντας έτσι την όρεξη στους επίδοξους μνηστήρες.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...