Τον διώχνει η Ρεάλ, επιμένει να μείνει πεισματικά!

Τον Κέιλορ Νάβας τον... φεύγουν από τη Ρεάλ, ωστόσο ο ίδιος πάει κόντρα στη διοίκηση και επιμένει να μείνει στην ομάδα έως τη λήξη του συμβολαίου του το 2020. Πώς αντιδρά στο ενδεχόμενο η "Βασίλισσα" να αποκτήσει έναν εκ των Κουρτουά, Ντε Χέα.

Ο Κοσταρικανός πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας είναι αυτό που λέμε πιστός στην ομάδα μέχρι τέλους...

Ακόμη και που τον διώχνουν, ο πρωταθλητής Ισπανίας και Ευρώπης με τη "Βασίλισσα" δεν φεύγει έχοντας μάλιστα διαμηνύσει στον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι θα αποχωρήσει όταν λήξη το συμβόλαιό του. Κι αυτό διότι αποτελούσε όνειρό ζωής να παίξει στο "Μπερναμπέου", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Diario Gol.

Ούτε αυτά που γράφει εναντίον toy κατά καιρούς ο Τύπος, επικαλούμενος πηγές μέσα από την ομάδα τον επηρεάζουν.

Ουκ ολίγες φορές έχει μεταφερθεί προς τα έξω ότι ο Νάβας μένει στη Ρεάλ λόγω συγκυριών και μόλις αποκτηθεί ένας πρώτης γραμμής τερματοφύλακας, τότε θα φύγει άμεσα!

Τίποτα, ο Κέιλορ Νάβας επιμένει να λέει ότι θα μείνει ακόμη κι αν έρθουν οι Ντε Χέα, Κουρτουά. Αυτός θα παραμείνει και θα παλέψει για τη θέση του. Μπράβο πείσμα...

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".