Τρομερή ατάκα Κριστιάνο για τα παιδιά και τις Χρυσές Μπάλες!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τέσσερα παιδιά και ισάριθμες Χρυσές Μπάλες όμως βρίσκεται μόνο στην... αρχή! Διαβάστε την εντυπωσιακή δήλωση που έκανε ο CR7 στην γαλλική "Equipe"!

Το Νο 7 τον συνοδεύει στη φανέλα του εδώ και χρόνια και φαίνεται πως το νούμερο αυτο θέλει να τον ακολουθήσει και όσον αφορά στις ατομικές διακρίσεις του αλλά και στη ζωή του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε πριν λίγες ημέρες πατέρας για τέταρτη φορά στη ζωή του, με τη νέα του σύντροφο Χεορχίνα Ροντρίγκεθ να φέρνει στον κόσμο την Αλάνα Μαρτίνα, και μετράει ήδη τέσσερις Χρυσές Μπάλες, με τον στόχο ωστόσο του Πορτογάλου να είναι πολύ μεγαλύτερος και στα δύο... μέτωπα!

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην γαλλική "Equipe": "Συχνα αναφέρω ότι θέλω επτά. Τέσσερα δεν είναι αρκετά ενώ 7 είναι το νούμερό μου.

 

Θέλω επτά παιδιά και επτά Χρυσές Μπάλες. Δεν σταματώ εδώ, όσο παίζω θα προσπαθώ να κερδίζω όσα περισσότερα μπορώ", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος, ο οποίος για την προσωπική ζωή του δήλωσε:

"Στο σπίτι υπάρχει ανακατωσούρα και θόρυβος αλλά το λατρεύω, είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στο κέντρο όλων αυτών. Τα ήθελα αυτά τα παιδιά, για μένα δεν έχει νόημα η ζωή χωρίς τα παιδιά. Έχω την τύχη να έχω τέσσερα".

Όσον αφορά στον στόχο του τρίτου σερί CL πέταξε το γάντι στην ομάδα του... Νεϊμάρ: "Δεν φοβάμαι την Παρί. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές και έχουμε πάρει δύο σερί τίτλους, θα πρέπει να μας σέβονται".