Υπόκλιση Μέσι σε Τότι: "Πάντα σε θαύμαζα, Χρόνια πολλά Φραντσέσκο"

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι υποκλίθηκε στον αρχηγό της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι, στέλνοντάς του ένα υπέροχο μήνυμα γενεθλίων. Δείτε το.

Τα 40 του χρόνια κλείνει ο Φραντσέσκο Τότι και εκατομμύρια θαυμαστών του σε όλο τον πλανήτη του στέλνουν ευχές.

Ένας από αυτούς όμως ήταν ξεχωριστός! Ο σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι δήλωσε δημόσια μεγάλος θαυμαστής του Καπιτάνο και του έστειλε ένα μοναδικό μήνυμα για τα γενέθλιά του:

"Γεια σου Φραντσέσκο. Πριν από όλα θα ήθελα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και να περάσεις αυτή την ημέρα υπέροχα. Θα ήθελα να σου πω ότι πάντα σε θαύμαζα και πολύ περισσότερο από την ημέρα που σε γνώρισα. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και ελπίζω ότι θα σε βλέπω να παίζεις για μερικά χρόνια ακόμα. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά"

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.