Μοντέλα στη Σεβίλλη, αστυνομία στην προπόνηση!

Ο ερχομός του Βιτσένζο Μοντέλα στη Σεβίλλη άρχισε όπως ακριβώς τελείωσε η ιστορία του Ιταλού με τη Μίλαν, δηλαδή άσχημα. Μέχρι και η αστυνομία ήρθε στην προπόνηση των Ανδαλουσιανών για χάρη του νέου προπονητή και των θερμόαιμων οπαδών.

Επισκέψεις είχε η Σεβίλλη στο προπονητικό της κέντρο πριν την έναρξη του προγράμματος...

Οι Ανδαλουσιανοί με τον Μοντέλα στο "τιμόνι" τους δυσκολεύονται να ανακάμψουν και οι οπαδοί πήγαν στις εγκαταστάσεις να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές, εμποδίζοντας την προπόνηση να αρχίσει.

Για να φύγουν οι φίλαθλοι χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας που τους απομάκρυνε πριν την έναρξη των... λαϊκών δικαστηρίων.

Ο Μοντέλα, πάντως, στο νέο του ξεκίνημα μετά τον... εφιάλτη του "Σαν Σιρό" τα βρίσκει σκούρα και στη Σεβίλλη, καθώς εκτός από τους οπαδούς τον έχει ήδη αμφισβητήσει και ο Μαραντόνα που έγραψα στα social: "Τρέλα να παίρνεις στον Μοντέλα στη θέση του Μπερισό..."

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".