Το ταλέντο των 40.000.000 ευρώ δεν χωράει στην Παρί!

Η Παρί τον αγόρασε πριν από περίπου 2 χρόνια για να τον κάνει κουμανταδόρο στην επίθεσή της. Δεν έπεισε την πρώτη φορά και δόθηκε δανεικός σε ισπανική ομάδα. Εκεί, ο Πορτογάλος έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, ωστόσο για μία ακόμη φορά οι Παριζιάνοι δεν δείχνουν διάθεση να τον κρατήσουν.

Η Βαλένθια ήταν σούπερ ευχαριστημένη με τον Γκονσάλο Γκουέδες...

Οι "νυχτερίδες" επιχείρησαν πριν από μερικές εβδομάδες να τον αγοράσουν με 40.000.000 ευρώ, αλλά η Παρί αρνήθηκε να τον δώσει.

Άπαντες πίστεψαν ότι ο Πορτογάλος θα πάρει την ευκαιρία του στο Παρίσι, μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το σενάριο, πάντως, δείχνει να ανατρέπεται αφού ο Τούχελ φέρεται να μην θέλει τον Γκουέδες στην ομάδα του.

Σε Ισπανία και Γαλλία, λοιπόν, γράφουν ότι η Βαλένθια επανέρχεται στο... κυνήγι του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αλλά όχι με την προοπτική της πώλησης, αφού από την Παρί προκύπτει ότι ο 21χρονος παραχωρείται μόνο για δανεικός (ξανά).

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.