Μονόδρομος η ΑΕΚ για τον Αραούχο!

Ο Αραούχο "κόπηκε" από την Λας Πάλμας και η... ησυχία που επικρατεί γύρω από το όνομά του ευνοεί την ΑΕΚ. Για την ισπανική ομάδα συνεχίζει να είναι σημαντικότερο να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή παρά τον δανείσει για μία ακόμη σεζόν.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
araujo EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο φιγουράρει ανάμεσα στους "κομμένους" της Λας Πάλμας και η διοίκηση της ΑΕΚ ευελπιστεί πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα καταφέρει να κάνει "δώρο" τον Αργεντινό στον κόσμο της ομάδας που τον... βομβαρδίζει καθημερινά με μηνύματα αγάπης.

Οι θετικές εξελίξεις για την Ένωση όσον αφορά τον επιθετικό της Λας Πάλμας αυξάνονται ειδικά από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα. Δεν είναι όμως μόνο το... κόψιμο από τον προπονητή Μανόλο Μαρκές και η προσπάθεια απόκτησης νέου επιθετικού από την Ίντερ.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Σέρχιο Αραούχο δεν υπολογίζεται από την Λας Πάλας, πουθενά στο διαδίκτυο δεν έχει εμφανιστεί το παραμικρό που να αφορά το ενδιαφέρον άλλης ομάδας, πέραν της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή!

Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το γεγονός να εμφανιστεί... μνηστήρας ή στην Λας Πάλμας να τον έχουν έτοιμο με... κορδέλα για κάποια ομάδα που θα πληρώσει για τον αγοράσει. Άλλωστε έχει γίνει ξεκάθαρο από τη διοίκηση του κλαμπ των Καναρίων Νήσων ότι η πώληση του παίκτη είναι προτιμότερη από τον δανεισμό για μία ακόμη χρονιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK