Αστέρας της Μπάρτσα βγάζει το... μίσος του για τη Ρεάλ

Δεν του αρέσει και πολύ που η Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει στο τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τρόπαιο και η Μπάρτσα έχει να βρεθεί στην κορυφή από το 2015. Γι' αυτό, βασικός αστέρας της Μπαρτσελόνα στάζει... δηλητήριο για τη "Βασίλισσα".

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε για ακόμη μία χρονιά να φτάσει στην ευρωπαϊκή δόξα, παρότι έκανε το double στην Ισπανία. Αντίθετα, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στον τελικό του Champions League κι αν νικήσει τη Λίβερπουλ θα κατακτήσει τη 13η κούπα με τα "μεγάλα αυτιά" στην ιστορία της και 3η συνεχόμενη.

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που "ενοχλεί" τον Τζόρντι Άλμπα, ο οποίος, βασιζόμενος στην αντιπαλότητα που έχουν οι Καταλανοί με τους Μαδριλένους, θέλησε να δείξει την αντιπάθειά του προς τους "μερένγκες", μέσα από τις δηλώσεις του.

Χαρακτηριστικά είπε: "Έχω μία περίεργη σχέση με τους παίκτες της Ρεάλ. Παρόλο που τα πάω καλά μαζί τους, ακόμα θέλω να χάνουν σε όλα τους τα παιχνίδια. Τους έδωσα "συγχαρητήρια" που έφτασαν στον τελικό του Champions League, αλλά θα προτιμούσα να μην το είχα κάνει".

Επιπλέον πρόσθεσε: "Θέλω η Λίβερπουλ να νικήσει στον τελικό. Αν πάντως νικήσει η Ρεάλ, θα κοιμηθώ το ίδιο και πάλι, δεν θα το πάρω κατάκαρδα, θα συνεχίσω τη καθημερινότητά μου".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.