Επεισόδιο με Βιτόλο και νοσηλεύτριες σε νοσοκομείο της Ισπανίας

Ο Βιτόλο, ο οποίος είχε περάσει στο παρελθόν από Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα... θερμό επεισόδιο σε νοσοκομείο της Χιρόνα! Διαβάστε τι του έκαναν οι νοσηλεύτριες.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η "La Opinion", ο νυν άσος της Τενερίφης και πρώην των Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, Βίκτορ Βιτόλο ήταν πρωταγωνιστής σε ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο της Χιρόνα.

Ο ποδοσφαιριστής χτύπησε στη μύτη σε αγώνα της ομάδας του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο η εμπειρία του μόνο... καλή δεν ήταν.

Κι αυτό γιατί οι νοσηλεύτριες του μιλούσαν στα καταλανικά, ενώ εκείνος προσπαθούσε να συνεννοηθεί στα καστιγιάνικα και τελικά κανείς δεν έβγαζε άκρη. Όταν τους ζήτησε να μιλήσουν στα καστιγιάνικα, αυτές αρνήθηκαν και εντέλει εκείνος σαφώς εκνευρισμένος αποφάσισε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο!

Μετά το συμβάν πάντως οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου εξέδωσαν ανακοίνωση όπου εξήγησαν ότι οι νοσηλεύτριες δέχθηκαν στη συνέχεια να μιλήσουν καστιγιάνικα, αλλά εκείνος είχε συμφωνία με άλλο νοσοκομείο και γι' αυτό και μετακόμισε.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!