Επεισόδιο με Βιτόλο και νοσηλεύτριες σε νοσοκομείο της Ισπανίας

Ο Βιτόλο, ο οποίος είχε περάσει στο παρελθόν από Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα... θερμό επεισόδιο σε νοσοκομείο της Χιρόνα! Διαβάστε τι του έκαναν οι νοσηλεύτριες.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η "La Opinion", ο νυν άσος της Τενερίφης και πρώην των Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, Βίκτορ Βιτόλο ήταν πρωταγωνιστής σε ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο της Χιρόνα.

Ο ποδοσφαιριστής χτύπησε στη μύτη σε αγώνα της ομάδας του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο η εμπειρία του μόνο... καλή δεν ήταν.

Κι αυτό γιατί οι νοσηλεύτριες του μιλούσαν στα καταλανικά, ενώ εκείνος προσπαθούσε να συνεννοηθεί στα καστιγιάνικα και τελικά κανείς δεν έβγαζε άκρη. Όταν τους ζήτησε να μιλήσουν στα καστιγιάνικα, αυτές αρνήθηκαν και εντέλει εκείνος σαφώς εκνευρισμένος αποφάσισε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο!

Μετά το συμβάν πάντως οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου εξέδωσαν ανακοίνωση όπου εξήγησαν ότι οι νοσηλεύτριες δέχθηκαν στη συνέχεια να μιλήσουν καστιγιάνικα, αλλά εκείνος είχε συμφωνία με άλλο νοσοκομείο και γι' αυτό και μετακόμισε.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.