Ερευνούν την οικογένεια του Γκουαρδιόλα λόγω του... Πουτζδεμόν!

Ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας αποκάλυψε πως η ισπανική Πολιτοφυλακή εισέβαλε στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας Γκουαρδιόλα, με σκοπό να κάνει έρευνες για τυχόν φυγάδευση του Κάρλες Πουτζδεμόν. Μέχρι και το αυτοκίνητο της κόρης του έψαξαν.

Μετά το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και τα όσα επακολούθησαν ο Κάρλες Πουτζδεμόν ζει αυτοεξόριστος στο Βέγλιο, καθώς κινδυνεύει με σύλληψη αν επιστρέψει στην Ισπανία.

Ο πρώην κυβέρνησης της Καταλονίας είναι καλός φίλος με τον Πεπ Γκουαρδιόλα που αποτελεί και φανατικό υποστηρικτή του, με τους δυο άνδρες μάλιστα να έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές μαζί. Αυτός είναι και ο λόγος που η ισπανική κυβέρνηση συνδέει μία πιθανή... επιστροφή του Πουτζδεμόν με την οικογένεια του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι!

Σύμφωνα με καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό, η ισπανική Πολιτοφυλακή εισέβαλε δυο φορές στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας του Πεπ, με σκοπό να διεξάγει έρευνες για τυχόν παράνομη μεταφορά του αυτοεξόριστου ηγέτη.

Η τελευταία ήταν λίγο πριν την επιστροφή της οικογένειας του 47χρονου τεχνικού από το Μάντσεστερ, μετά από ταξίδι για να δουν από κοντά τον Γκουαρδιόλα. Οι έρευνες όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ελέγχθηκε και αυτοκίνητο που μετέφερε τη μικρή κόρη του Πεπ, όπως και φιλικό πρόσωπο του έμπειρου προπονητή.

Σύμφωνα με τους Καταλανούς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και μάλλον ούτε η τελευταία.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!