Μητέρα Ρονάλντο: Στην τσιμπίδα των ισπανικών Αρχών για 45.000 ευρώ

Η Ντολόρες Αβέιρο, μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, κρατήθηκε από τις ισπανικές Αρχές στο αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης, καθώς είχε στις αποσκευές της περισσότερα μετρητά από όσα επιτρέπονται να βγάλει κάποιος από τη χώρα.

Η κα Αβέιρο ήθελε να ταξιδέψει στην Πορτογαλία έχοντας στη χειραποσκευή της το ποσό των 55.000 ευρώ, δηλαδή 45.000 ευρώ περισσότερα μετρητά από τις 10.000 ευρώ που επιτρέπεται να έχει κάποιος που ταξιδεύει εκτός Ισπανίας.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "El Mundo", η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο τα "έχασε" όταν ρωτήθηκε από τους υπαλλήλους για το ποσό και δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων.

Στο σχετικό ανακοινωθέν της Αστυνομίας, γράφτηκε χαρακτηριστικά: "Κρατήθηκε γυναίκα 61 ετών, νοικοκυρά στο επάγγελμα, η οποία προσπάθησε να φύγει από τη χώρα με ποσότητα χρημάτων άγνωστης προέλευσης, που υπερέβαινε κατά πολύ τις 10.000 ευρώ".

Σημειώνεται πως οι 45.000 ευρώ κατασχέθηκαν, ενώ στην κα Αβέιρο επιβλήθηκε και πρόστιμο. Όπως και να 'χει το ύψος του ποσού που κατασχέθηκε αλλά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην μητέρα του Ρονάλντο, δεν φτάνει ούτε κατά το ήμισυ το μεροκάματο του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.