Καταλήγει στη Γαλατάσαραϊ ο Τιοτέ

Ο Σεΐκ Τιοτέ αναμένεται να κλείσει στη Γαλατάσαραϊ!

Προς Κωνσταντινούπολη βαδίζει ο Σεΐκ Τιοτέ, ο οποίος παρουσιαζόταν ως στόχος του Ολυμπιακού σε περίπτωση αποχώρησης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά όπως φαίνεται καταλήγει στη Γαλατάσαραϊ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία, ο Ιβοριανός αμυντικός χαφ θα λάβει άδεια από τη Νιούκαστλ προκειμένου να ταξιδέψει στην Πόλη και να προχωρήσει τις διαδικασίες ένταξής του στην "τσιμ μπομ".

Οι Τούρκοι επιβεβαίωσαν το προχωρημένο των συζητήσεων, αλλά και το ταξίδι εφόσον κλείσει η συμφωνία.

Στη Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρονταν κυρίως για τον Λασανά Ντιαρά της Μαρσέιγ. Μάλλον όμως δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος, δεδομένων των δέκα εκατομμυρίων που θα έπρεπε να ξοδέψουν για την απόκτησή του, και κατευθύνθηκαν στον 30χρονο μέσο της αγγλικής ομάδας.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.