Ανατροπή με δυο γκολάρες του Γιουνές!

Ο Χαμζά Γιουνές ξεκίνησε... απόσβεση, αφού με δυο γκολ στο 89' και το 91' γύρισε το παιχνίδι για την Ερζουρούμσπορ (4-3) και χάρισε το τρίποντο. Με γυριστό ψαλιδάκι το δεύτερο τέρμα του. Νίκες και για τους Έλληνες (VIDEO)!

Ο έμπειρος φορ απέρριψε Ξάνθη και Παναθηναϊκό με σκοπό να υπογράψει στην Ερζουρούμσπορ της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας. Ο λόγος; Τα 500.000€ που θα εισπράττει το χρόνο.

Τη δεύτερη αγωνιστική ο 31χρονος άσος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, αφού με δυο δικά του τέρματα στο 89ο και 91ο λεπτό έγινε η ανατροπή και η Ερζουρούμσπορ κέρδισε 4-3 την Μπαλικεσίρσπορ.

Μιας και μιλήσαμε για δεύτερη κατηγορία στην Τουρκία, να πούμε πως οι Έλληνες τα πήγαν εξαιρετικά. Η Ελαζίγκσπορ του Ανδρέα Τάτου πέρασε με διπλό 1-0 στην έδρα της Εσκισεχίρσπορ (έπαιξε 88 λεπτά), ενώ η Σαμσουσπόρ των Σαμαρά, Σηφάκη επικράτησε 1-0 εκτός της Μανίσασπορτ.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".