Επιστρέφει στην Τουρκία ο Γκέκας

Ο Φάνης Γκέκας είναι έτοιμος για μία ακόμη μεταγραφή, με την Τουρκία να αποτελεί εκ νέου τον επαγγελματικό προορισμό του

Τι κι αν διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, ο Φάνης Γκέκας παραμένει ενεργός και είναι έτοιμος να κάνει ακόμη μια μεταγραφή. Προορισμός του, μετά την ελβετική Σιόν, είναι και πάλι η Τουρκία, με τη Σίβασπορ να αποτελεί -όπως όλα δείχνουν- τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Σίβασπορ, Μετκνούν Οτιακμάζ, ο οποίος σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, ανέφερε πως υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται πως η Σίβασπορ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας και έχει στόχο την επιστροφή της στα σαλόνια.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.