Μυστήριο με τη διεξαγωγή του φιλικού Ουκρανίας-ΗΠΑ

Ο Ανατόλι Κονκόφ, πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, υποστήριξε ότι ο φιλικός αγώνας μεταξύ της Ουκρανίας και των Η.Π.Α. στην Κύπρο (05/03) δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους Αμερικανούς να τον διαψεύδουν.

Μυστήριο με τη διεξαγωγή του φιλικού Ουκρανίας-ΗΠΑ

Συγκεκριμένα η κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία ώθησε τη FIFA να ορίσει το φιλικό στην Κύπρο και ότι στο Χάρκοβο όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Με δηλώσεις του στο κανάλι ICTV, ο Κονκόφ τόνισε σχετικά: "Οι παίκτες της Ουκρανίας δεν θα ταξιδέψουν στην Κύπρο εξηγώντας πως σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την χώρα και με το εθνικό πρωτάθλημα μάλιστα να έχει διακοπεί, δεν γίνεται η Εθνική να αγωνίζεται κανονικά. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το εθνικό πρωτάθλημα, οπότε για τι ποδόσφαιρο μιλάμε; Αν δεν έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε στο δικό μας έδαφος, γιατί να πάμε στην Κύπρο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την χώρα μας; Παίζουμε για τους ανθρώπους μας και για την χώρας μας. Η ομάδα μας δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο θα μείνει την Ουκρανία".

Πάντως η ομοσπονδία των Η.Π.Α με ανάρτησή της στο twitter τονίζει πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά: "Η ουκρανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε ότι η ομάδα τους θα ταξιδέψει στην Κύπρο και ο αγώνας θα γίνει όπως είχε σχεδιαστεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK