Αρση της τιμωρίας της Εθνικής Νιγηρίας

Το... τελεσίγραφο της FIFA τρομοκράτησε την πολιτική ηγεσία της Νιγηρίας η οποία προχώρησε στην άρση της τιμωρίας που είχε αποφασίσει να επιβάλει στην Εθνική ομάδα της χώρας για τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

Η Παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου ήταν σαφής προς τη νιγηριανή κυβέρνηση: εάν μέχρι τις 19:00 της Δευτέρας δεν είχε ανακαλέσει το διετές κλείσιμο των συνόρων στην εθνική ομάδα της χώρας, τότε θα προχωρούσε στον άμεσο αποκλεισμό της.

Μία ώρα πριν εκπνεύσει η διορία ο πρόεδρος της χώρας, Γκούντλακ Τζόναθαν αποφάσισε να υποχωρήσει ανακαλώντας την αρχική του απόφαση.

Την Κυριακή (04/07) δύο κορυφαία στελέχη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νιγηρίας υπέβαλαν την παραίτησή τους με σκοπό να πιέσουν τον Πρόεδρο της χώρας, ο οποίος όμως, δεν έδειξε να συγκινείται. Ολα αυτά μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας όπου πρυτάνευσε η λογική.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!