Απίστευτη Σαουδαραβική προσβολή

Οι Μουσουλμάνοι παίκτες της Σ. Αραβίας αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή και να παραταχθούν σε σειρά, για να τιμήσουν τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο, όπως δηλαδή έκαναν οι Αυστραλοί πριν απο τον μεταξύ τους αγώνα για τα προκριμματικά του Μουντιάλ

Σε μια άκρως προσβλητική και ασεβή κίνηση προέβησαν οι ποδοσφαιριστές της Σαουδικής Αραβίας, όσον αφορά τη μνήμη των θυμάτων της  πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στην Αγγλία.

Το ντροπιαστικό αυτό περιστατικό έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με εικόνες που δείχνουν τους διεθνείς Σαουδάραβες παίκτες (εκτός απο έναν!), να αγνοούν επιδεικτικά τους συναδέλφους τους Αυστραλούς, οι οποίοι πριν απο την έναρξη του σημερινού (8/6) μεταξύ τους αγώνα, για τα προκριμματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Ασίας, , παρατάχθηκαν σε σειρά στη σέντρα του γηπέδου, κρατώντας  ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν όσους έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του Λονδίνου.

Οι θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες,  βλέποντας τους σε εκείνο το λεπτό... τιμής - μνήμης να περιφέρονται στον αγωνιστικό χώρο, ξέσπασαν κατά των παικτών του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ με αποδοκιμασίες και σφυρίγματα...

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.