Ένα σκάνδαλο φέρνει το Μουντιάλ στην Αγγλία!

Γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η FIFA πιέζεται να πάρει από το Κατάρ τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2022. Στο κόλπο της "αρπάγης" η Αγγλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Κατάρ παρουσιάζεται πως ανέλαβε την διοργάνωση του Μουντιάλ του 2022 κατόπιν χρηματισμού παραγόντων της FIFA για να ψηφίσουν υπέρ.

Τα δημοσιεύματα αποκάλυπταν πως Βραζιλιάνοι αξιωματούχοι έλαβαν 1,5 εκατ. δολάρια για να ψηφίσουν να πάει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ενώ παράλληλα έκαναν τις... βόλτες με ιδιωτικά αεροπλάνα συμφερόντων της χώρας της Μέσης Ανατολής.

Όλα αυτά συντελούν ώστε η Παγκόσμιο Ομοσπονδία να δέχεται πιέσεις να ακυρώσει τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στο Κατάρ, δίνοντας την ευκαιρία σε άλλη χώρα να πάρει το Μουντιάλ του 2022.

Φαβορί, σύμφωνα με γερμανικό ρεπορτάζ του Online Focus είναι η Αγγλία, ενώ διακριτικά παρακολουθούν τις εξελίξεις οι ΗΠΑ που επίσης φέρονται να θέλουν να αναλάβουν.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.