Το εξώφυλλο της "Sun" είχε δύο αναγνώσεις

Από τη μία το λογοπαίγνιο για την παραδοχή της ήττας και του αποκλεισμού. Από την άλλη η περηφάνια για την πορεία των παιδιών τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είσαι διευθυντής αθλητικού σε δημοφιλή αγγλική εφημερίδα κι έχεις την πίκρα του αποκλεισμού στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θες να κοπανήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Όχι όμως! Οφείλεις να μείνεις ψύχραιμος, όσο μπορείς, να κάνεις τη δουλειά σου στο γραφείο. Να είσαι ψύχραιμος και να εμπνευστείς ένα εξώφυλλο που ν' αποτυπώνει αφενός ό,τι συνέβη στο 2-1 από τους Κροάτες αφετέρου το συναίσθημα ενός ολόκληρου λαού που εκείνη τη στιγμή πνίγεται στο κλάμα.

Επειδή είσαι... εναλλακτικός, θα βρεις τον τρόπο να χωρέσεις το χιούμορ. Το αγγλικό. Το είχες κάνει με χοντροκομμένο τρόπο πριν από το πρώτο νοκ άουτ ματς με τους Κολομβιανούς. Ταυτόχρονα όμως θες ν' αποθεώσεις μια ομάδα που πήγε στη Ρωσία ως το απόλυτο αουτσάιντερ των ισχυρών του ποδοσφαιρικού πλανήτη κι έφτασε λίγα λεπτά από την πρόκριση στον τελικό.

Το αποτέλεσμα; Αυτό ακριβώς...