Το sms για Μπουφόν που "έδειχνε" διάλυση στα αποδυτήρια!

Ο Τζαν Πιέρο Βεντούρα απολύθηκε μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από τα τελικά του Μουντιάλ, ίσως όμως θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί πριν από τα μπαράζ, αν λάβει κανείς υπόψη sms που διέρρευσε και είχε στείλει διεθνής σε συμπαίκτη του!

Οι τελευταίες ημέρες είναι χωρίς αμφιβολία οι πιο εφιαλτικές για κάθε Ιταλό φίλαθλο τα τελευταία 60 χρόνια, βλέποντας την "σκουάντρα ατζούρα" να μένει εκτός των τελικών του Μουντιάλ μετά το 0-0 με την Σουηδία στο "San Siro", και το δυστύχημα είναι ότι κάθε ημέρα που περνάει ο πόνος μεγαλώνει.

Αιτία το γεγονός ότι κάθε ημέρα βλέπουν στο φως της δημοσιότητας ειδήσεις που αφορούν την αγαπημένη του ομάδα και οι οποίες μόνο ως ευχάριστες δεν μπορούν να ακουστούν.

 

Ναι μεν έφυγε ο Τζαν Πιέρο Βεντούρα που "πλήρωσε το μάρμαρο" για την αποτυχία με τις επιλογές του όμως ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας Κάρλο Ταβέκιο παρέμεινε στο πόστο του παρά την έντονη κατακραυγή ενώ την Τρίτη ένα ακόμα δημοσίευμα ήρθε να συνταράξει τους φανς των "ατζούρι".

Αυτό προέρχεται από την ιταλική πολιτική εφημερίδα "Corriere della Sera" που έβγαλε στη... φόρα ένα μήνυμα που έστειλε παίκτης της εθνικής Ιταλίας σε συμπαίκτη του μέσω τηλεφώνου και το οποίο δείχνει την εικόνα ανασφάλειας που υπήρχε μέσα στους κόλπους της ομάδας μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου αγώνα με την Σουηδία.

"Θα τα πηγαίναμε καλύτερα με τον Τζίτζι (σ.σ. Μπουφόν) παίκτη, αρχηγό και προπονητή. Τώρα είματε ένα πλοίο χωρίς καπετάνιο στη μέση της ομίχλης", ήταν το περιεχόμενο του μηνύματος και αν σκεφτεί κανείς την κατάληξη της Ιταλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, τότε μπορεί να αντιληφθεί πως δεν απείχε πολύ από την πραγματικότητα...