Τον Χαλίλχοντζιτς τον "πρόδωσαν" οι βεντέτες και τον έστειλαν το απόσπασμα...

Η Ιαπωνία άλλαξε προπονητή δύο μήνες πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού "καρατομήθηκε" ο Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς.

Χαρακίρι αποδείχθηκε για τον Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς η κόντρα του με τ' αστέρια της Ιαπωνίας.

Την κατάνα, το μακρύ ιαπωνικό ξίφος, τού το έδωσαν με τον τρόπο που ενήργησαν οι Χόντα, Οκαζάκι και Καγκάβα. Η τριανδρία αυτή συμμάχησε προκειμένου ο Χαλίλχοντζιτς να παραπεμφθεί στην Ομοσπονδία και ν' απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι βεντέτες των "μπλε σαμουράι" γκρίνιαξαν στους επιτελείς και προκειμένου να είναι αυτές δυσαρεστημένες αποφασίστηκε να "φαγωθεί" ο προπονητής πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο πολύπειρος προπονητής πρόκειται να διεκδικήσει να δικαιώματά του μέσω δικαστικής οδού, αφού η σύμβαση ακυρώθηκε πριν από την ώρα της.

Τα ηνία ανέλαβε άμεσα ο Ακίρα Νισίνο, ο οποίος έχει πρότερη εμπειρία από εθνικά συγκροτήματα, μια και ήταν ο τεχνικός της ολυμπιακής ομάδας στους Αγώνες της Ατλάντα. Είχε το ρόλο του τεχνικού συμβούλου της Ομοσπονδίας, ως εκ τούτου ήταν η εύκολη λύση.

Οι Ίαπωνες είναι στον όμιλο με Πολωνία, Σενεγάλη και Κολομβία. Πιθανότητες δηλαδή να προχωρήσουν υπάρχουν. Για να δούμε, αν η απόφαση θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.