Τον Χαλίλχοντζιτς τον "πρόδωσαν" οι βεντέτες και τον έστειλαν το απόσπασμα...

Η Ιαπωνία άλλαξε προπονητή δύο μήνες πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού "καρατομήθηκε" ο Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς.

Χαρακίρι αποδείχθηκε για τον Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς η κόντρα του με τ' αστέρια της Ιαπωνίας.

Την κατάνα, το μακρύ ιαπωνικό ξίφος, τού το έδωσαν με τον τρόπο που ενήργησαν οι Χόντα, Οκαζάκι και Καγκάβα. Η τριανδρία αυτή συμμάχησε προκειμένου ο Χαλίλχοντζιτς να παραπεμφθεί στην Ομοσπονδία και ν' απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι βεντέτες των "μπλε σαμουράι" γκρίνιαξαν στους επιτελείς και προκειμένου να είναι αυτές δυσαρεστημένες αποφασίστηκε να "φαγωθεί" ο προπονητής πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο πολύπειρος προπονητής πρόκειται να διεκδικήσει να δικαιώματά του μέσω δικαστικής οδού, αφού η σύμβαση ακυρώθηκε πριν από την ώρα της.

Τα ηνία ανέλαβε άμεσα ο Ακίρα Νισίνο, ο οποίος έχει πρότερη εμπειρία από εθνικά συγκροτήματα, μια και ήταν ο τεχνικός της ολυμπιακής ομάδας στους Αγώνες της Ατλάντα. Είχε το ρόλο του τεχνικού συμβούλου της Ομοσπονδίας, ως εκ τούτου ήταν η εύκολη λύση.

Οι Ίαπωνες είναι στον όμιλο με Πολωνία, Σενεγάλη και Κολομβία. Πιθανότητες δηλαδή να προχωρήσουν υπάρχουν. Για να δούμε, αν η απόφαση θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.