H "κατάρα" των Παγκόσμιων Πρωταθλητών... διέλυσε τα "Πάντσερ"

Τελικά, οι Γερμανοί δεν κέρδισαν στο τέλος του Κορεάτες, γράφοντας την πιο αρνητική σελίδα στην ιστορία τους στα Παγκόσμια Κύπελλα από το 1938. Παράλληλα, μπήκαν στο κλειστό κλαμπ με τους... καταραμένους πρωταθλητές. Για τρίτο σερί Μουντιάλ το... φαινόμενο "χτυπά" τους κορυφαίους.

H "κατάρα" των Παγκόσμιων Πρωταθλητών... διέλυσε τα "Πάντσερ"

Η εθνική ομάδα της Γερμανίας, το σύνολο που κατάφερνε να επιβιώσει στις δυσκολότερες των συνθηκών, φτάνοντας ψηλά στα Παγκόσμια Κύπελλα, μέχρι και σε τελικούς.

Εχασε από την Νότιο Κορέα (2-0) και έπειτα από 80 χρόνια έμεινε εκτός από την πρώτη κιόλας φάση!

Οι Γερμανοί, λοιπόν, δεν κέρδισαν στο τέλος και "πέτυχαν" να μπουν στο κλειστό κλαμπ των... καταραμένων Παγκόσμιων Πρωταθλητών που έπειτα από την κατάκτηση της κούπας, την επομένη δεν πέρασαν ούτε τους ομίλους.

Τα "Πάντσερ" έγιναν η τρίτη πρωταθλήτρια του Μουντιάλ, σερί, που απέτυχε παταγωδώς...

Το 2002 η πρωταθλήτρια Γαλλία του 1998 αποκλείστηκε στα γήπεδα της Κορέας από τους ομίλους.

Το 2006 η "κατάρα" δεν "χτύπησε" τους κατόχους του τίτλου Βραζιλιάνους (είχαν φτάσει μέχρι τους "8" στα γήπεδα της Γερμανίας, χάνοντας από τους φιναλίστ Γάλλους).

Από εκεί και έπειτα όμως είχαμε έξαρση αυτού του... κρίπι ποδοσφαιρικού "φαινόμενου".

Ας τα δούμε:

Στη Νότια Αφρική το 2010, οι Ιταλοί που τον πήρα το 2006... χαιρέτησαν τους ομίλους, τερματίζοντας τελευταίοι με αντιπάλους τους: Παραγουάη, Σλοβακία, Νέα Ζηλανδία.

Το 2014 οι Ισπανοί απέτυχαν να προκριθούν από τον Β' όμιλο, τερματίζοντας τρίτοι σ' ένα γκρουπ με: Ολλανδία, Χιλή, Αυστραλία.

Φτάνουμε και στο 2018 που η "κατάρα" συνεχίστηκε με τους Γερμανούς να αποκλείονται όντας πρωταθλητές κόσμου το '14 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK