Η Ρωσίδα καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Confederations Cup

Η Βικτόρια Λιπίρεβα, πρέσβης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας 2018, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα την ώρα που μπήκε στο γήπεδο για την έναρξη του Confederations Cup. Κι όχι άδικα. Δείτε την (PHOTOS).

Το Confederations Cup της Ρωσίας ξεκίνησε και είναι πιο καυτό από ποτέ. Εντάξει, μπορεί να γίνεται στη χώρα της Βόρειας Ευρώπης όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες, ωστόσο τις ανέβασε για τα καλά η πρέσβης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Βικτόρια Λιπίρεβα.

Η 33χρονη Ρωσίδα καλλονή γεννημένη στο Ροστόφ, μπήκε στο γήπεδο κρατώντας τη μπάλα της διοργάνωσης, δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα της εκκίνησης. Όλοι όμως έμειναν να την κοιτάζουν!

 

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και νυν πρέσβης του Μουντιάλ είναι το κεντρικό πρόσωπο που έχει διαλέξει η ρωσική ομοσπονδία για τη διοργάνωση. Είναι παρών σε όλες τις κληρώσεις, ενώ και στα ματς ρωσικών ομάδων στo Champions League βρισκόταν πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αφού τη βρήκαν να μην την... εκμεταλλευτούν; Όπως φαίνεται λοιπόν θα έχουμε ένα... καυτό Μουντιάλ του χρόνου.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...