Κι όμως, στον αγώνα με την Σουηδία υπήρχαν... δύο Σαουθγκέιτ!

Σαουθγκέιτ στον πάγκο, ταυτόχρονα Σαουθγκέιτ και στις εξέδρες. Πως γίνεται αυτό; Διαβάστε το κείμενο και θα καταλάβετε (PHOTO).

Η μορφή του ομοσπονδιακού προπονητή της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το γαλάζιο πουκάμισο και το σκούρο μπλε γιλέκο σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική γραβάτα, τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει απ' τους υπόλοιπους συναδέλφους του, που κατά την πλειοψηφία τους προτιμούν το... τίμιο "all time classic" κοστούμι.

Πάντως, ένας φίλος των "λιονταριών" που βρέθηκε στις εξέδρες του ρωσικού σταδίου προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής Αγγλίας με την Σουηδία, θέλησε να κάνει... copy-paste τον Σαουθγκέιτ και ντύθηκε ακριβώς όπως εκείνος, με απόλυτη επιτυχία.

Η ομοιότητά τους, άλλωστε είναι εμφανής!...

Ο... ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΟΥΘΓΚΕΙΤ:

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).