Κολάροφ, όπως λέμε Φραντζέσκος και Τσιάρτας!

Η Σερβία ήταν καλύτερη από την Κόστα Ρίκα όμως για να μπορέσει να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα χρειάστηκε ένα γκολ του Αλεκσάνταρ Κολάροφ όπως μόνο αυτός ξέρει: με τα φάουλ σπεσιαλιτέ του (VIDEO)!

Αυτό θα πει σπεσιαλίστας! Κόστα Ρίκα και Σερβία είχαν "κολλήσει" στο μηδέν για 55 λεπτά αγώνα, όμως οι Βαλκάνιοι μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα χάρη σε ένα γκολ που ήταν χάρμα ειδέσθαι.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αλεκσάνταρ Κολάροφ, ο οποίος έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα από θέση έξω δεξιά και με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Κέιλορ Νάβας, εκτελώντας τον στην αριστερή του γωνία στο 56' για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

 

Τέτοια γκολ βέβαια τα συνηθίζει ο αριστερός μπακ των Σέρβων και στους Έλληνες φιλάθλους φέρνουν στο μυαλό δύο παίκτες της τελευταίας 20ετίας από τον εγχώριο χώρο: Κώστα Φραντζέσκο και Βασίλη Τσιάρτα!

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΟΛΑΡΟΦ:

Θα αρχίσει νικηφόρα το Μουντιάλ η Βραζιλία με αντίπαλο την Ελβετία;

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.