Ο Αγουέρο τους ευχαρίστησε όλους, εκτός από... έναν!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έστειλε μήνυμα για την επόμενη ημέρα στην Αργεντινή μετά την αποτυχία της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, από το οποιό φρόντισε σκόπιμα να αποκλείσει ένα πρόσωπο. Διαβάστε το story.

Argentina's Sergio Aguero, right, runs to midfield after scoring his side's third goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Sergio Aguero, right, runs to midfield after scoring his side's third goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Tου τα'φύλαγε τόσο καιρό και κάποια στιγμή θα πετούσε το καρφί του! Ο λόγος για τον Σέρχιο Αγουέρο που φρόντισε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε... πολύ κόσμο μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με το μήνυμά του αυτό να μην έχει όμως αποδέκτη τον Χόρχε Σαμπαόλι.

"Είναι καιρός να ευχαριστήσω τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με συνόδευσαν κάθε ημέρα. Εκείνους που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν στη Ρωσία και να μας εμψυχώσουν.

Σε όλους εκείνους που από την Αργεντινή και αρκετές χώρες μας υποστήριξαν με πάθος. Και κυρίως τους συμπαίκτες μου που είναι οι καλύτεροι στον κόσμο για το γεγονός ότι έκαναν κατάθεση ψυχής σε κάθε ματς.

Argentina's Sergio Aguero catches the ball after scoring his side's third goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent)
Argentina's Sergio Aguero catches the ball after scoring his side's third goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Επίσης στους γιατρούς στους φυσιοθεραπευτές, γυμναστές και μάγειρες που είναι μέλη μίας σπουδαίας ομάδας. Για να συνεχίσουμε να παλεύουμε πάντα και μαζί. Σε αγαπώ Αργεντινή", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο "Instagram" ο "Κουν", χωρίς να πει λέξη για τον... Σαμπαόλι.

Τον άνθρωπο που δεν του έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο τουρνουά της Ρωσίας και ο οποίος είναι το "μαύρο πρόβατο" στο στρατόπεδο της "αλμπισελέστε", με την ομοσπονδία της χώρας να επιθυμεί να λύσει τη συνεργασία μαζί του αλλά να πρέπει σε αυτή την περίπτωση να του "σκάσει" και μία βαρβάτη αποζημίωση ύψους 20.000.000 ευρώ...

Πόσο μακριά θα μπορέσει να φτάσει η Γαλλία στο Μουντιάλ της Ρωσίας;

News 24/7

24MEDIA NETWORK