"Πάρτι" των Βραζιλιάνων δημοσιογράφων για την ήττα της Γερμανίας!

Η κάτοχος του τίτλου Γερμανία αποχαιρέτησε πρόωρα το Μουντιάλ με την ήττα από την Νότια Κορέα και έδωσε την ευκαιρία στους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους να... ξεσπάσουν. Δείτε το VIDEO!

"Πάρτι" των Βραζιλιάνων δημοσιογράφων για την ήττα της Γερμανίας!

Η εθνική Γερμανίας είναι μία ομάδα που έχει πάρα πολλούς φανατικούς οπαδούς αλλά και πολλούς ορκισμένους εχθρούς και οι δεύτεροι είχαν την ευκαιρία να... ξεσαλώσουν το απόγευμα της Τετάρτης.

Αφορμή στάθηκε η ήττα-σοκ των "πάντσερ" από την Νότια Κορέα με σκορ 2-0 που στάθηκε αρκετή για να τους πετάξει εκτός συνέχειας του Μουντιάλ, με τον τηλεοπτικό φακό να απαθανατίζει μάλιστα και ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο στη Μόσχα.

Αυτό έλαβε χώρα στο γήπεδο της Σπαρτάκ και συγκεκριμένα στην αίθουσα Τύπου, με Βραζιλιάνους δημοσιογράφους να παρακολουθούν το ματς της Γερμανίας λίγες ώρες πριν ριχτεί στη μάχη η εθνική ομάδα της χώρας τους για τον κρίσιμο αγώνα με την Σερβία και να πανηγυρίζουν έξαλλα τη στιγμή που η Νότια Κορέα άνοιξε το σκορ.

Τα είχαν "μαζεμένα" στους Γερμανούς μετά το διασυρμό με 7-1 μέσα στο σπίτι τους πριν από τέσσερα χρόνια, φανταστείτε λοιπόν τι έγινε στο 95' όταν γράφτηκε το τελικό 2-0...

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΩΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK