Πρόβλημα στη Ρωσία με γήπεδο 1.000.000.000 ευρώ!

Το νέο γήπεδο της Ζενίτ δονείται πάρα πολύ και υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος να μη μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες για την τελική φάση του Μουντιάλ! Διαβάστε το story.

Το κόστος κατασκευής της "Zenit Arena" αναμένεται να φτάσει στο 1.000.000.000 ευρώ όμως υπάρχει πλέον κίνδυνος το συγκεκριμένο (υπό κατασκευή) γήπεδο να μην είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018!

Αξιωματούχοι της FIFA επισκέφτηκαν την περασμένη Δευτέρα τις εγκαταστάσεις και φτάνοντας στον αγωνιστικό χώρο, για να τεστάρουν την ποιότητά του, διαπίστωσαν δονήσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό τις οποίες θέωρησαν "μή αποδεκτές" για τη διεξαγωγή αγώνων μεταξύ επαγγελματιών.

Οι δονήσεις οφείλονται στο γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος είναι "άδειος" από κάτω, επειδή μπορεί να μετακινηθεί, με ρωσικά μέσα να αναφέρουν πως αν δεν γίνει αντικατάστασή του, δύσκολα θα ανάψει το πράσινο φως για να διεξαχθούν αγώνες είτε του Συνομοσπονδιών (2017) είτε του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018).

Η ZENIT ARENA ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!