Πρόβλημα στη Ρωσία με γήπεδο 1.000.000.000 ευρώ!

Το νέο γήπεδο της Ζενίτ δονείται πάρα πολύ και υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος να μη μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες για την τελική φάση του Μουντιάλ! Διαβάστε το story.

Το κόστος κατασκευής της "Zenit Arena" αναμένεται να φτάσει στο 1.000.000.000 ευρώ όμως υπάρχει πλέον κίνδυνος το συγκεκριμένο (υπό κατασκευή) γήπεδο να μην είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018!

Αξιωματούχοι της FIFA επισκέφτηκαν την περασμένη Δευτέρα τις εγκαταστάσεις και φτάνοντας στον αγωνιστικό χώρο, για να τεστάρουν την ποιότητά του, διαπίστωσαν δονήσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό τις οποίες θέωρησαν "μή αποδεκτές" για τη διεξαγωγή αγώνων μεταξύ επαγγελματιών.

Οι δονήσεις οφείλονται στο γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος είναι "άδειος" από κάτω, επειδή μπορεί να μετακινηθεί, με ρωσικά μέσα να αναφέρουν πως αν δεν γίνει αντικατάστασή του, δύσκολα θα ανάψει το πράσινο φως για να διεξαχθούν αγώνες είτε του Συνομοσπονδιών (2017) είτε του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018).

Η ZENIT ARENA ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!