Από το Λονδίνο στο... Αιγαίο Πέλαγος ο Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ "εγκατέλειψε" οριστικά το Λονδίνο, ύστερα από 22 χρόνια. Το "τι μέλλει γενέσθαι" στη καριέρα του παραμένει άγνωστο. Ο Αλσατός τεχνικός όμως δεν δείχνει να "καίγεται" προς το παρόν, προτιμώντας να απολάυσει το ποτό του με θέα το Αιγαίο (PHOTO).

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια στην Άρσεναλ, λογικό είναι ο Αρσέν Βενγκέρ να θέλει να πάρει ένα "διάλειμμα" από το ποδόσφαιρο και να απολαύσει λίγο χρόνο μακριά από την Αγγλία, αλλά και τη χώρα του, Γαλλία.

Και που αποφάσισε να χαλαρώσει; Στη γείτονα χώρα Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό, όπου με θέα το Αιγαίο πέλαγος, βρέθηκε σε εστιατόριο της περιοχής, έφαγε τοπικό φαγητό και ήπιε κόκκινο κρασί.

Παρέα με τον Αλσατό τεχνικό στο τραπέζι βρισκόταν ο πρώην αντιπρόεδρος των "κανονιέρηδων", Ντέιβιντ Ντέιν και κάποιοι γνωστοί επιχειρηματίες που έχουν την ιδιοκτησία των εταιρειών Αγκανλάρ και Κόμπρα, οι οποίες κατέχουν πολυτελή γιοτ.

Ποιος ξέρει; Ίσως το όνειρο του 68χρονου κόουτς να είναι να αρμενίζει στο Αιγαίο με το δικό του σκάφος, αν αποφασίσει τελικά να σταματήσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: