Αυτόν τον φοβήθηκε ακόμα και ο... Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν φοβάται να τα βάλει ακόμα και με το... διάβολο όπως έδειξε σε ποστάρισμά του όμως στη θέα του Σακίλ Ο'Νιλ αισθάνθηκε πραγματικό δέος. Δείτε PHOTO!

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, left, of Sweden, celebrates his debut goal with Ashley Cole and Chris Pontius, right, during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, left, of Sweden, celebrates his debut goal with Ashley Cole and Chris Pontius, right, during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Εδώ και λιγο καιρό ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κοσμεί το MLS με την παρουσία του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και τα πρώτα δείγματα γραφής του είναι άκρως εντυπωσιακά, με τον Σουηδό στράικερ να δείχνει πως αν και 36 ετών είναι ακόμα ενεργός και ακμαίος.

Την ώρα πάντως που οι περισσότεροι παίκτες (για να μην πούμε όλοι) είναι "ψαρωμένοι" απέναντί του όταν τον συναντούν στο χορτάρι, δεν ισχύει το ίδιο και στα παρκέ και για την ακρίβεια σε αυτά του μπάσκετ.

Ναι, υπάρχουν και αθλητές που όταν έρχονται face-to-face με τον "Ίμπρα" τότε είναι εκείνος που μένει με το στόμα ανοιχτό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη "συνάντησή" του με τον Σακίλ Ο'Νιλ!

Ο Σουηδός συνάντησε τυχαία τον θηριώδη πρώην σέντερ στο περιθώριο του αγώνα των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς στο Λος Άντζελες και δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιεύσει την "συλλεκτική" φωτογραφία, κάνοντας το εξής σχόλιο: "XL vs XXXL".

Συμπέρασμα: στη σύγκριση και σύγκρουση γιγάντων, ο "Σακ'Ατάκ" δεν έχει αντίπαλο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK