Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής "κλείνει το μάτι" στον Κλοπ!

Ο Μάριο Γκέτσε έχει συνεργαστεί με Κλοπ και Γκουαρδιόλα όμως για τον σκόρερ της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 δεν υπάρχει δίλημμα για το ποιος εκ των δύο είναι καλύτερος!

Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής "κλείνει το μάτι" στον Κλοπ!
2012 GETTY IMAGES

"Εξακολουθώ να είμαι σε επαφή με τον Γιούργκεν. Φυσικά και μου έμαθε τα πάντα αναφορικά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήμουν 17 ετών και με έβγαλε από την ομάδων Νέων της Ντόρτμουντ.

Μου έμαθε τα πάντε, με έβαλε να παίζω", τόνισε ο Μάριο Γκέτσε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "DAZN", για να κάνει στη συνέχεια σύγκριση με την τριετία του στην Μπάγερν όπου δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Dortmund's Mario Gotze, right, and Yosuke Kashiwagi of Urawa Reds battle for the ball during the soccer friendly match between Uwawa Reds and Borussia Dortmund in Saitama, near Tokyo, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Koji Sasahara)
Dortmund's Mario Gotze, right, and Yosuke Kashiwagi of Urawa Reds battle for the ball during the soccer friendly match between Uwawa Reds and Borussia Dortmund in Saitama, near Tokyo, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Koji Sasahara) AP PHOTO/KOJI SASAHARA

"Από άποψη καταρτισης, ο Γκουαρδιόλα είναι τρομερός. Όμως είναι τρομέρα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν ενδιαφέρεται τόσο για το ανθρώπινο κομμάτι και αυτό τον κάνει για μένα να απέχει από το να είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης".

Ε, μετά από αυτά τα λόγια, ο Γκέτσε φρόντισε να "κλείσει το μάτι" στον τεχνικό της Λίβερπουλ, λέγοντας: "Είναι σαν δεύτερος πατέρας για μένα ο Κλοπ. Ελπίζω μία ημέρα να διασταυρωθούν και πάλι οι δρόμοι μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK