"Επαιξε" για ΠΑΟ... φλέρταρε με Ιράκ & καταλήγει στο Καμερούν!

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον ανήκε στο team του Παϊρότζ και θα είχε πόστο στον Παναθηναϊκό όταν θα αναλάμβανε ο Ταϊλανδός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των πρώτων ημερών του Π.Π στην Ελλάδα. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν γιατί ο Σουηδός επιστρέφει στην προπονητική.

Ενα διήμερο μες στο... τρέξιμο φαίνεται πως πέρασε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον για να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.

Ο διάσημος Σουηδός... φλέρταρε με την εθνική ομάδα του Ιράκ, αλλά σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα έχει έρθει σε συμφωνία με την ομοσπονδία του Καμερούν για ν' αναλάβει τα "λιοντάρια".

Ο 70χρονος που έκατσε στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας και πολλών άλλων κλαμπ, όπως η Σίτι είχε ακουστεί και για Ελλάδα στο πρόσφατο παρελθόν...

Ήταν τότε που έκανε την εμφάνισή του στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ο Παϊρότζ. Δημοσιεύματα εκείνων των ημερών ήθελαν τον πολύπειρο ποδοσφαιράνθρωπο να πιάνει πόστο στο "τριφύλλι" ως σύμβουλος του Ταϊλανδού επενδυτή με άποψη στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!