Φωτογραφήθηκαν με τον Μέσι οι αδερφές του Ρονάλντο

Με τους Λιονέλ Μέσι, Τσάβι και Νεϊμάρ θέλησαν να φωτογραφηθούν η μητέρα αλλά και οι αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο που βρέθηκαν στο γκαλά της FIFA, όπως αποκαλύπτει η "El Mundo Deportivo".

Φωτογραφήθηκαν με τον Μέσι οι αδερφές του Ρονάλντο

Στον απόηχο της εκδήλωσης της FIFA, όπου μεταξύ άλλων απονεμήθηκε στον Κριστιάνο το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη, η καταλανική "El Mundo Deportivo" αποκαλύπτει πλούσιο παρασκήνιο από τη βραδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας, η μητέρα αλλά και οι αδερφές του Πορτογάλου, οι οποίες έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση, φωτογραφήθηκαν με μερικά από τα αστέρια της Μπαρτσελόνα, τους Τσάβι, Νεϊμάρ και φυσικά τον άσο της ομάδας και αντίπαλο του CR7, Λιονέλ Μέσι, κίνηση η οποία συζητήθηκε περισσότερο μετά το τέλος του γκαλά.

Σε ένα άλλο "πηγαδάκι", ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρώτησε τον Αντρές Ινιέστα για τον τραυματισμό που είχε στην λευκή ισοπαλία των "μπλαουγκράνα" με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ λίγο πιο πέρα ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φέρεται να συνομίλησε με τον Τσάβι και να τον ρώτησε σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του Τίτο Βιλανόβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK