Ανώτερη της Τσέλσι η Παρί

Παρά τις απουσίες των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (ενσωματώνεται στην αποστολή την Τρίτη) και Τιάγκο Σίλβα (έχει υποχρεώσεις με την ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας), η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν θετικότατη στο ισόπαλο (1-1) φιλικό με την Τσέλσι.

Ανώτερη της Τσέλσι η Παρί

Ο Κάρλο Αντσελότι φάνηκε ότι γνωρίζει καλά τα μυστικά της πρώην ομάδας του, αφού στην αναμέτρηση του "Yankee Stadium" της Νέας Υόρκης, οι παίκτες του είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Εζέκιελ Λαβέτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ (απέκρουσε με τα πόδια ο Τσεχ), αλλά το γκολ ήταν θέμα χρόνου πόσο μάλλον από τη στιγμή που η δεξιά πτέρυγα των "μπλε" (Χάτσινσον, Κακουτά) παράπαιε.

Πράγματι, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Παστόρε εξέθεσε την αντίπαλη άμυνα, το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δεξί δοκάρι, αλλά ο επερχόμενος Νενέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του εξουδετερωμένου Τσεχ.

Η είσοδος των Μαρίν και Ραμίρες στο δεύτερο μέρος έδωσε πνοή στους πρωταθλητές Ευρώπης, παρόλα αυτά όμως, ήταν αδύνατο να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των τυπικά φιλοξενούμενων.

Με τη συμπλήρωση 62 λεπτών αγώνα, ο Ρομπέρτο ντι Ματέο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Τζον Τέρι (πρώτη εφετινή συμμετοχή σε φιλικό παιχνίδι), καθώς και τους ανερχόμενους Πιασόν, Τσαλόμπα και ΜακΊχραν.

Παρόλα αυτά η Παρί εξακολουθούσε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα λίγο έλειψε να σημειώσει δεύτερο γκολ με τον Γκιγιόμ Οαρό που είχε αντικαταστήσει τον Γκαμεϊρό στο 46ο λεπτό.

Τελικά ο αγώνας έληξε ισόπαλος, αφού στο 82ο λεπτό ο 18χρονος νεοαποκτηθείς, Λούκας Πιασόν συνεργάστηκε ωραία με τον Ραμίρες και με προβολή νίκησε τον Αρεόλα προς τέρψιν των εκατοντάδων οπαδών της ομάδας του.

Οι συνθέσεις

Τσέλσι: Τσεχ (62' Τέρνμπουλ), Χάτσινσον (62' Τσαλόμπα), Φερέιρα (62' Κόουλ), Λουίς (46' Ιβάνοβιτς), Κέιχιλ (62' Τέρι), Μίκελ (46' ΜακΊχραν), Λάμπαρντ (46' Εσιέν), Ντε Μπρούινε (46' Ραμίρες), Αζάρ (46' Μαλουντά), Κακουτά (46' Μαρίν), Λουκάκου (62' Πιασόν).

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντουσέ (46' Αρεόλα), Ζαγέ, Άλεξ, Σακό (46' Λουγκάνο), Αρμάν (46' Μάξγουελ), Μποντμέρ (46' Ραϊμπό), Σαντόμ (46' Βεράτι), Νενέ (46' Λουγιντουλά), Παστόρε, Λαβέτσι, Γκαμεϊρό (46' Οαρό).

News 24/7

24MEDIA NETWORK